Aviaţia israeliană a reluat bombardamentele asupra Fâşiei Gaza

Postat la 15 iulie 2014 31 afişări

Aviaţia israeliană a reluat marţi după-amiază bombardamentele asupra Fâşiei Gaza, după un armistiţiu de şase ore, respins de mişcarea palestiniană Hamas.

Aviaţia israeliană a reluat bombardamentele asupra Fâşiei Gaza

 Mai multe atacuri aeriene au vizat enclava palestiniană, în special oraşul Khan Younes, situat în sudul Fâşiei Gaza, şi cartierul Zeitun, din estul oraşului Gaza.

Cu câteva minute înaintea acestor raiduri, purtătorul de cuvânt al armatei, Peter Lerner, anunţase pe contul său de Twitter că bombardamentele vor fi reluate. "După şase ore de tiruri cu rachete asupra Israelului, forţele de apărare au reluat activităţile operaţionale împotriva Hamas", a precizat acesta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/aviatia-israeliana-a-reluat-bombardamentele-asupra-fasiei-gaza-12936051
12936051
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.