Aurelia Luca, Skanska: „Indiferent de provocări, mi-a plăcut cu tot dinadinsul să construiesc”

Autor: Ioana Matei Postat la 10 august 2017 162 afişări

„Experienţa de 16 ani în domeniul imobiliar m-a ajutat, printre altele, să fiu parte din procesul de maturizare a pieţei”, îşi descrie Aurelia Luca experienţa în domeniul imobiliar. Ea s-a alăturat echipei Skanska Property România în 2012, ca leasing manager, iar în ianuarie 2016 a fost numită country director al companiei de dezvoltare imobiliară a suedezilor.

Aurelia Luca, Skanska: „Indiferent de provocări, mi-a plăcut cu tot dinadinsul să construiesc”

Şi-a început cariera în cadrul unei companii de dezvoltare imobiliară în 2001, încă din perioada studiilor la Universitatea din Bucureşti; în 2007 s-a angajat în funcţia de commercial manager al companiei Global Finance (2007-2012), de unde a făcut apoi trecerea spre Skanska. „Indiferent de provocările pe care le-am întâlnit, mi-a plăcut şi am ţinut cu tot dinadinsul să construiesc, să consolidez şi, cel mai important, să duc la bun sfârşit tot ce am început, deoarece sunt o persoană căreia îi place să vadă rezultate. Cred că acest principiu m-a ajutat să depăşesc multe provocări”, spune Aurelia Luca. Din rândul celor mai recente realizări ale Skanska, menţionează livrarea la timp a proiectului Green Court Bucharest, precum şi intrarea în zona de centru-vest a Capitalei, deschizând astfel prezenţa în două zone din Bucureşti.

„În zona de centru-vest au demarat lucrările de construcţie pentru prima fază a proiectului Campus 6, situat în imediata vecinătate a Universităţii Politehnica. Acesta va funcţiona ca un community hub unde angajaţii şi vizitatorii pot lucra, se pot întâlni şi relaxa.” Ea spune că, odată cu finalizarea proiectului, acesta va aduce câteva premiere pe piaţa de real estate din România: va dispune de o aplicaţie care furnizează informaţii despre clădire şi facilităţile sale, dar şi servicii precum car sharing, food delivery şi noutăţi despre ceea ce se întâmplă în zonă. De asemenea, Campus 6 este primul proiect din România care încurajează mişcarea prin amenajarea unui spaţiu pentru alergat - acoperişul clădirilor Campus 6.2 şi Campus 6.3 va fi transformat într-o pistă de alergat de 380 metri. „Intenţionăm, conform planurilor noastre de business, să dezvoltăm în continuare proiecte de birouri, punând accent pe confortul celor care vor lucra în clădirile noastre.”

AURELIA LUCA

39 DE ANI

COUNTRY DIRECTOR, SKANSKA PROPERTY ROMÂNIA

CIFRĂ DE AFACERI (2016): 15,8 MIL. LEI (SKANSKA PROPERTY ROMÂNIA)*

CIFRĂ DE AFACERI (2015): 88,5 MIL. LEI (SKANSKA CONSTRUCTION ROMÂNIA)

*POTRIVIT INFORMAŢIILOR PUBLICE DISPONIBILE

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 12-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.