Au ieşit la grătar şi s-au ales cu o amendă de 27 DE MILIOANE DE EURO

Postat la 18 aprilie 2019 3731 afişări

Au ieşit la grătar şi s-au ales cu o amendă de 27 DE MILIOANE DE EURO

Doi studenţi italieni, acuzaţi că au provocat un incendiu masiv în regiunea Como, au fost amendaţi cu 13,5 milioane de euro fiecare.

 

Cei doi tineri, ambii în vârstă de 22 de ani, pregăteau un grătar la o cabană aparţinând unei rude când incendiul devastator a pornit. Evenimentul a fost loc pe data de 30 decembrie 2018.

 

Uriaşa amendă a fost calculată de autorităţi luând în calcul pagubele totale produse de foc. Într-un interviu acordat ziarului italian La Stampa, unul dintre studenţi a spus că îi pare rău, dar nu crede că grătarul a fost singura sursă de foc. "Suntem ţapi ispăşitori pentru un incendiu care nu poate fi explicat", a spus acesta. "Noi suntem adevăratele victime."

 

Autorităţile spun însă că focul a pornit de la grătarul aprins de cei doi, extinzându-se rapid din cauza condiţiilor meteo. Incendiul a durat mai multe zile, distrugând 1.000 de hectare de pădure din Monte Berlinghera.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
amenda,
alegere,
iesire,
incendiu,
studenti,
acuzatii,
amenzi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.