Atenţie, şoferi! Noul sistem de amenzi a fost deja instalat. Nu mai scapă nimeni

Postat la 25 septembrie 2023 395 afişări

Atenţie, şoferi! Noul sistem de amenzi a fost deja instalat. Nu mai scapă nimeni

Un nou sistem de amenzi a fost deja implementat în Spania. Astfel, şoferii nu vor mai scăpa de amenzi pentru depăşirea vitezei regulamentare de circulaţie.

Un nou sistem de amenzi a fost implementat în Spania. Este vorba, scrie stiripesurse.ro, de un mecanism prin care chiar şi cei care frânează brusc să fie amendaţi. Nu de alta, dar mai ales în cazul camerelor fixe, acestea sunt listate în majoritatea aplicaţiilor de navigaţie, precum Waze, şi este evident că mulţi tind să frâneze cu puţin timp înainte de a ajunge în dreptul lor.

În urma unui test implementat în Spania, un nou set de camere anti-frânare vor fi instalate foarte curând şi în Marea Britanie.

Acestea detectează frânările bruşte înaintea camerelor de înregistrare a vitezei şi, imediat după radarele fixe, depistează şi accelerările rapide peste limita legală.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
amenzi,
refuz,
sistem

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.