Atenţie! Ce trebuie să ştie toţi românii cu certificat verde. Ce se întâmplă cu certificatul după a treia doză

Postat la 28 ianuarie 2022 202006 afişări

Atenţie! Ce trebuie să ştie toţi românii cu certificat verde. Ce se întâmplă cu certificatul după a treia doză

Certificatul verde COVID a devenit obligatoriu în România pentru majoritatea activităţilor, începând de săptămâna trecută. Autorităţile au venit cu noi precizări privind generarea documentului.

Pentru persoanele vaccinate, certificatul digital UE de călătorie se validează la o perioadă de 10 zile după efectuarea schemei complete de vaccinare, informează Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 într-o postare pe Facebook.

Mai multe persoane au întrebat dacă certificatul verde poate fi generat şi după administrarea primei doze, însă CNCAV a transmis că în acest caz nu va fi valid, scrie stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
activitati,
vaccinare,
administrare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.