Atacul din spitalul Săpoca, Buzău. UPDATE: Bilanţul morţilor a crescut/ Agresorul, internat din nou la Psihiatrie, pentru a se stabili dacă are discernământ/ Demisie din management

Postat la 19 august 2019 350 afişări

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a anunţat, luni dimineaţă, că bilanţul morţilor în cazul tragediei de la Spitalul de Psihiatrie din Săpoca a ajuns la cinci, după ce o pacientă în vârstă de 88 de ani a murit, duminică noaptea, la Floreasca.

Atacul din spitalul Săpoca, Buzău. UPDATE: Bilanţul morţilor a crescut/ Agresorul, internat din nou la Psihiatrie, pentru a se stabili dacă are discernământ/ Demisie din management

 Atacatorul se află internat provizoriu în acelaşi spital, după decizia judecătorilor în legătură cu arestarea sa. Medicii vor trebui să stabilească dacă bărbatul de 38 de ani a avut discernământ.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a anunţat, luni dimineaţă, că bilanţul morţilor în cazul tragediei de la Spitalul de Psihiatrie din Săpoca a ajuns la cinci, după ce o pacientă în vârstă de 88 de ani a murit, duminică noapte, la Floreasca.

“Din păcate vorbim despre 5 decese, pentru ca unul dintre pacienţii aflaţi la spitalul Floreasca, pacient de 88 de ani, un pacient cu multiple comorbidităţi a decedat în cursul nopţii trecute”, a declarat Sorina Pintea.

Sorina Pintea se află la Spitalul de Psihiatrie Săpoca din Buzău pentru a coordona ancheta internă, după ce cinci persoane au murit şi mai multe au fost rănite grav de un pacient, care i-a atacat cu un stativ de perfuzii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
spital,
decese,
psihiatrie,
bilant

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.