Aşa arată viitorul McDonald's: compania a prezentat noul său restaurant

Postat la 06 august 2015 3975 afişări

Restaurantul McDonald's proaspăt renovat din inima New York-ului poate fi primul indiciu concret al planului de redresare a gigantului din industria fast-food, relatează Business Insider.

Localul, ce a fost redeschis săptămâna trecută, are un panou touch-screen "Create your taste", unde clientul îşi poate face propriul burger.

Metoda clasică cu angajatul în spatele tejghelei este încă prezentă, dar acum clienţii beneficiază de o nouă metodă de comandă. Cu ajutorul sistemului, clientul poate alege ce fel de paine, tipul de caşcaval sau ce legume vrea pentru a-şi face un burger unicat. Apoi clientul apasă pe un buton, iar un angajat McDonald's îi va aduce mâncarea. 

Grupul american McDonald’s a vândut la sfârşitul lunii martie businessul din România catre un antreprenor rus.

Lanţul de tip fast-food, intrat pe piaţa locală cu un restaurant în zona Piaţa Unirii în 1995, este singurul nume străin de pe piaţa locală a restaurantelor care a venit direct, rivalii de la KFC, Pizza Hut şi Subway operându-şi afacerile în franciză. McDonald’s a mai aplicat acest model de business - intrare directă şi apoi transferul operaţiunilor către un francizat - pe mai multe pieţe din Europa de Est, precum Republica Moldova (businessul a fost preluat de omul de afa­ceri Ilie Năstase), Bulgaria, Georgia sau Azerbaidjan.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mcdonalds,
restaurant,
clienti,
viitor,
business,
fast-food
/actualitate/asa-arata-viitorul-mcdonald-s-compania-a-prezentat-noul-sau-restaurant-14666197
14666197
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.