Ar putea fi apărătorii urainieni ai Insulei Şerpilor să fie în viaţă? - BBC

Autor: Dorin Oancea Postat la 27 februarie 2022 39 afişări

Ar putea fi apărătorii urainieni ai Insulei Şerpilor să fie în viaţă? - BBC

Vineri BBC a relatat cum Ucraina a onorat 13 militari despre care a spus că au fost ucişi în timp ce apărau Insula Şerpilor din Marea Neagră de atacurile ruseşti.

Noi informaţii sugerează că unitatea ar putea fi încă în viaţă, potrivit unei postări pe Facebook publicate ieri de Serviciul ucrainean al Gărzii de Stat de Frontieră, arată BBC.

"SBGSU şi forţele armate, la fel ca întreaga Ucraină, speră că toţi apărătorii din Insula Şerpilor sunt în viaţă", se arată în actualizare.

Agenţia guvernamentală spune că lucrează pentru a-i identifica pe soldaţi pe baza informaţiilor despre posibila lor locaţie actuală.

"Sperăm sincer că băieţii se vor întoarce acasă cât mai curând posibil, iar informaţiile primite în momentul atacului privind decesul nu vor fi confirmate".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apărători,
nsula şerpilor,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.