Apple lucrează în secret la prima sa maşină electrică. Cât ar costa vehiculul

Postat la 03 octombrie 2023 81 afişări

Apple lucrează în secret la prima sa maşină electrică. Cât ar costa vehiculul

Apple nu a anunţat public proiectele sale automobilistice. Maşina de la Apple va fi doar parţial autonomă şi vei putea să vezi filme. Costul ar putea fi mai mic de 120 de mii de dolari.

Apple continuă să lucreze discret la propria maşină electrică. Proiectul este încă în derulare, dar costul ar putea fi mai mic de 120 de mii de dolari şi va face concurenţă opţiunilor similare de la BMW şi Tesla, relatează news.com.au.

Planul există pe vremea lui Steve Jobs, în 2008. Apple chiar i-a curtat pe foştii angajaţi Tesla pentru dezvoltarea maşinii sale, Elon Musk mergând până la punctul de a spune: „Întotdeauna îl numim în glumă pe Apple „Cimitirul Tesla”. Dacă nu ajungi la Tesla, mergi să lucrezi la Apple”.

Apple nu şi-a anunţat niciodată public planurile pentru automobile şi, opt ani mai târziu, faptele sunt rare. Dar sunt câteva detalii concrete care au apărut în acest timp care ajută la pictarea imaginii a ceea ce va fi maşina Apple. Primul este că nu va mai fi pe deplin autonom.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apple,
costuri,
masina electrica

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.