Apare o nouă TELEVIZIUNE în România! „Vom deschide în câteva săptămâni”

Postat la 15 februarie 2024 66 afişări

Apare o nouă TELEVIZIUNE în România! „Vom deschide în câteva săptămâni”

Televiziunea Română va avea un nou canal: TVR Sport, a anunţat preşedintele TVR, Dan Turturică la Gala Sportului Românesc, organizată miercuri, la Ateneul Român.

Ateneul Român a fost gazda unui eveniment festiv: Gala Sportului Romanesc 2023, în care au fost premiaţi cei mai buni performeri din sportul autohton în anul trecut. Invitat pe scena Ateneului, Preşedintele – Director General al TVR a anunţat şi lansarea unui nou canal al televiziunii publice.

Noul canal TVR Sport va transmite Jocurile Olimpice

„Pe lângă faptul că vom transmite în curând din nou Jocurile Olimpice, cea mai importantă competiţie sportivă, dar în câteva săptămâni, sunt fericit să anunţ, vom deschide şi canalul TVR Sport, un canal care ar fi trebuit să fie demult prezent în casele românilor (…) Misiunea TVR Sport este să aducă aproape de români şi mai ales de tineri nu doar acele sporturi privilegiate şi răsfăţate cu audienţă de milioane de telespectatori, ci toate sporturile româneşti”, a spus preşedintele TVR, Dan Turturică, conform TVR Info.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deschidere,
romania,
televiziune

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.