Anunţul făcut de Rucsandra Hurezeanu, femeia care s-a îmbogăţit dintr-o resursă pe care românii o ignoră

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 04 decembrie 2013 5362 afişări

Comercianţi, producători, intermediari se întrec în oferte în această perioadă a anului când cumpărătorii îşi deschid larg portofelele pentru a umple ghetele în noaptea de Moş Niculae şi desaga lui Moş Crăciun.

Anunţul făcut de Rucsandra Hurezeanu, femeia care s-a îmbogăţit dintr-o resursă pe care românii o ignoră

Şi Ivatherm mizează în această perioadă pe oferte, iar pachetul GlykoLift Ivatherm, care cuprinde ser şi cremă cu efect de lifting, este un exemplu în acest sens.

Studiile recente efectuate pe glicani- structuri complexe ale celulelor corpului uman- lanseaza un concept de ingrijire revolutionar a pielii mature, o abordare anti-aging globala bazata pe glicobiotehnologie. Zaharurile complexe care se regasesc in celule nu au numai rol energetic si structural. "Ne aflam in plin proces de declarare a nobletei zaharurilor, iar cercetarile asupra acestor molecule fabuloase reprezinta doar inceputul", declara Gerard Redziniak, inventator si consultant stiintific in cosmetologie, viitorul Presedinte al IFSCC* Congress, Paris, 2014.

Glicanii sunt zaharuri complexe esentiale pentru comunicarea dintre celulele corpului uman. Odata cu inaintarea in varsta, eficienta glicanilor este mult diminuata. GlykoLift restabileste comunicarea dintre celulele pielii si transmite catre fibroblasti mesajul de productie a colagenului. Pielea isi recapata fermitatea, elasticitatea si supletea.

GlykoLift reface microrelieful pielii cu reducerea ridurilor, imbunatateste textura pielii mature, fragile si subtiri. Crema este formulata astfel incat sa mentina pielea hidratata printr-o bariera protectoare intre interior si exterior, iar serul are rolul sa penetreze mai in profunzime si sa livreze ingredientele active. Aplicarea asociata a cremei si serului are efect de netezire, imediat şi pe termen lung, oferind incantatoarea senzatie de "stergere a timpului". GlykoLift regenereaza si intinereste pielea in profunzime prin: intinerirea fibroblastilor si refacerea fibrelor de colagen şi sinteza acidului hialuronic si a lamininei 5.

Afacerea Ivatherm este fondată şi deţinută de Rucsandra Hurezeanu.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/anuntul-facut-de-rucsandra-hurezeanu-femeia-care-s-a-imbogatit-dintr-o-resursa-pe-care-romanii-o-ignora-11739508
11739508
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.