Anunţul făcut de KFC: un nou restaurant la Galaţi

Autor: Razvan Muresan Postat la 21 noiembrie 2013 906 afişări

Lanţul de restaurante KFC a deschis al 51-lea restaurant al reţelei la Galaţi, în centrul comercial Shopping City.

Anunţul făcut de KFC: un nou restaurant la Galaţi

„Am ales oraşul Galaţi pentru că este un centru important din sud-estul ţării, o zonă în care dorim să ne consolidăm poziţia. Noul KFC a fost foarte aşteptat de gălăţeni, iar această confirmare am primit-o de multe ori, prin mesajele pe care aceştia ni le-au transmis”, a declarat Monica Eftimie, director de marketing al KFC România. 30 de angajaţi vor lucra în noua unitate de la Galaţi.

Lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network. În prezent, în România sunt deschise 51 de restaurante KFC atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează şi un restaurant la Chişinău, Republica Moldova. Primul restaurant KFC din România a fost deschis în aprilie 1997 pe Blvd. Magheru din Bucureşti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
kfc,
galati,
restaurant,
centru comercial,
deschidere
/actualitate/anuntul-facut-de-kfc-un-nou-restaurant-la-galati-11712290
11712290
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.