Anunţ îngrozitor făcut de Anthony Fauci în legătură cu noua tulpină a Covid. Ce spune acesta că ii aştepată pe americani

Autor: Andreea Tobias Postat la 25 ianuarie 2021 3294 afişări

Anunţ îngrozitor făcut de Anthony Fauci în legătură cu noua tulpină a Covid. Ce spune acesta că ii aştepată pe americani

Directorul Institutului Naţional pentru Alergii şi Boli Infecţioase, Anthony Fauci, atrage atenţia că autorităţile din SUA ar trebui să se aştepte la ce e mai rău în legătură cu noua tulpină a Covid.

Autorităţile ar trebui să îşi asume ce poate fi mai rău legat de noua tulpină a coronavirusului, a declarat duminică Anthony Fauci, într-o emisiune de pe CBS.

„Trebuie să presupunem acum că tulpina care circulă predominant în Marea Britanie are un grad mare de virulenţă. Puterea virusului de a provoca daune, inclusiv decese, este mare”, a spus Fauci.

El se referea la descoperirea conform căreia nouă tulpină de virus din Regatul Unit ar avea o rată a mortalităţii cu 30% mai mare pentru persoanele cu vârsta de 60 de ani.

„Vrem să analizăm noi înşine datele, dar avem toate motivele să le credem”, a spus Fauci.

În ceea ce priveşte tulpina originară din Africa de Sud, Fauci a spus că vaccinurile par a fi mai puţin eficiente împotriva acesteia „în unele cazuri”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fauci,
avertisment,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.