Anunţ BOMBĂ pentru HALEP: Să spună cine a TRĂDAT-O

Postat la 09 octombrie 2023 299 afişări

Anunţ BOMBĂ pentru HALEP: Să spună cine a TRĂDAT-O

Este informaţia momentului despre Simona Halep, după ce s-a aflat că jucătoarea de tenis din România, suspendată timp de patru ani pentru dopaj, ar putea să câştige o adevărată avere după ce a dat în judecată compania de la care a primit suplimentul contaminat.

Jucătoarea pare că a ţinut cont de sfatul primit de la miliardarul Ion Ţiriac, acela de a acţiona în judecată pe toţi cei care au păgubit-o şi i-au stricat imaginea. Fostul număr 1 WTA ar avea de încasat sume uriaşe, cel puţin st transmite preşedintele Federaţie Române de Tenis.

Simona Halep aşteaptă reducerea pedepsei şi despăgubiri uriaşe

Halep pare că a început să se obişnuiască cu suspendarea primită, după ce zilele trecute a participat la un eveniment monden, dar asta nu înseamnă că acceptă pedeapsa de patru ani care practic i-ar distruge cariera şi face tot ce îi stă în putinţă pentru a reduce acest timp în care nu are voie să ajungă pe terenul de tenis, mai ales că a trecut deja mai bine de un an de când a început scandalul.

George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis (FRT), a explicat recent, la Digi Sport, că Simona Halep va încasa „bani grei”, drept despăgubiri. Şeful FRT este convins că i se va reduce perioada de suspendare la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS), iar sportivei îi vor fi plătite sume uriaşe drept despăgubiri.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anunt,
bomba,
tradare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.