Anna Nicole Smith, vedeta la Opera din Londra. Familia starletei ameninta cu procesul

Autor: Ana Raduta Postat la 18 februarie 2011 48 afişări

Familia fostului iepuras Palyboy acuza Opera londoneza de faptul ca, prin acest spectacol, realitatea este distorsionata, iar numele Annei Nicole Smith este tarat in noroi.

Spectacolul, care a debutat saptamana aceasta la Londra, prezinta viata Annei Nicole Smith sub forma unei parodii. Pentru rolul principal a fost aleasa Eva-Maria Westbroek, o interpreta care se aseamana cu fosta vedeta din cel putin doua motive - este blonda si are un bust impresionant. Rolul batranului miliardar J. Howard Marshall, cu care aceasta a fost casatorita este jucat de Alan Oke.

Cel care si-a exprimat public nemultumirile fata de acest spectacol este Larry Birkhead, tatal fetitei nascute de Anna Nicole Smith, cu putin timp inainte sa moara. Acesta spune ca reprezentantii Operei nu au cerut niciodata acordul familiei pentru realizarea acestei productii.

In plus, pe tot parcursul spectacolului, Smith este prezentata ca un personaj care face abuz de droguri si alcool, injura si are morarvuri usoare. Avand totusi in vedere faptul ca starleta a murit la doar 39 de ani, in urma unei supradoze de droguri, productia "Anna Nicole" nu poate fi cu mult prea departe de realitate.

Este prezentata toata povestea vietii Annei Nicole Smith, de pe vremea cand isi castiga existenta ca dansatoare in cluburi de noapte, pana cand a devenit o vedeta Playboy si sotia magnatului nonagenar J. Howard Marshall, la doar 26 de ani.

"Moartea Annei Nicole Smith a facut inconjurul lumii, a ajuns pana si pe prima pagina din The Financial Times. A fost, deci, o vedeta de talie modiala, asa ca nu vad de ce este deplasat sa realizam un spectacol despre ea", spune compozitorul Mak-Anthony Turnage.

Desi ramane un spectacol controversat, reprezentantii Operei din Londra au programat sase reprezentatii pana pe 4 martie pentru care s-au vandut inca de pe acum toate biletele disponibile.

SURSA: www.dailymail.co.uk

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Anna Nicole Smith,
Opera,
proces
/actualitate/anna-nicole-smith-vedeta-la-opera-din-londra-familia-starletei-ameninta-cu-procesul-7995171
7995171
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.