Anchetă a Poliţiei Capitalei, după ce Florin Salam a lovit o femeie într-o cameră de hotel

Autor: Laura Buciu Postat la 16 ianuarie 2024 40 afişări

Anchetă a Poliţiei Capitalei, după ce Florin Salam a lovit o femeie într-o cameră de hotel

Poliţia Capitalei face cercetări după ce o tânără în vârstă de 23 de ani l-a acuzat pe cântăreţul Florin Salam că a agresat-o într-o cameră de hotel din Capitală.

Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 1 Poliţie au fost sesizaţi, prin plângere scrisă, de către o tânără în vârstă de 23 de ani, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 18.30, a fost agresată fizic de către un bărbat, în vârstă de 44 de ani.

Surse apropiate anchetei susţin că bărbatul este cântăreţul Florin Salam.

Agresiunea ar fi avut loc într-o cameră de hotel din Sectorul 1 al Capitalei.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal şi au fost făcute verificări la adresa menţionată, în vederea administrării probatoriului.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anchetă,
florin salam,
agresiune

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.