Analiză KeysFin: De Paşte, piaţa cărnii contabilizează un profit dublu faţă de acum 5 ani

Postat la 06 aprilie 2018 52 afişări

Sărbătorile pascale surprind piaţa cărnii în cel mai bun an din 2012 până în prezent. Masa de Paşte, în care abundă produsele din carne, anunţă cel mai bun sezon de vânzări pentru producători şi comercianţi din ultimii ani, arată o analiză publicată vineri de KeysFin.

Analiză KeysFin: De Paşte, piaţa cărnii contabilizează un profit dublu faţă de acum 5 ani

Afacerile din piaţa cărnii ar putea depăşi în acest an nivelul de 34 de miliarde de lei, pe fondul creşterii consumului, dar şi ca urmare a evoluţiei semnificative a preţurilor. Potrivit studiului, faţă de 2012, când piaţa cărnii raporta afaceri de 32,9 miliarde de lei, businessul nu a crescut semnificativ (33,6 miliarde lei în 2017), dovadă că industria a ajuns deja la maturitate.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.