ANAF face angajări. Vezi ce posturi scoate la concurs si ce trebuie să faci să te angajezi

Autor: Roxana Rosu Postat la 20 octombrie 2019 19240 afişări

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a scos la concurs opt posturi de conducere în aparatul propriu, inclusiv cel de director general al Direcţiei Juridice, al Direcţiei pentru Controlul Veniturilor Persoanelor Fizice şi al Direcţiei de Audit Public Intern.

ANAF face angajări. Vezi ce posturi scoate la concurs si ce trebuie să faci să te angajezi

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a scos la concurs opt posturi de conducere în aparatul propriu, inclusiv cel de director general al Direcţiei Juridice, al Direcţiei pentru Controlul Veniturilor Persoanelor Fizice şi al Direcţiei de Audit Public Intern.

Înscrierile au loc în perioada 18 octombrie-6 noiembrie, în data de 18 noiembrie fiind programat examenul scris.   

De asemenea, Agenţia organizează tot pe 18 noiembrie proba scrisă pentru ocuparea a 58 de posturi din direcţiile regionale ale finanţelor publice, printre criteriile cerute candidaţilor fiind să fie numiţi într-o funcţie publică de clasa 1 şi să aibă vechime în specialitatea studiilor de minim 7 ani.

Concursul are 3 etape, respectiv selecţia dosarelor, proba scris şi interviu.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
agentie,
concurs,
posturi,
administrare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.