Alerta de coronavirus de la Spitalul din Slatina se extinde în rândul medicilor. Totul a pornit de la un pacient venit cu un deget tăiat

Postat la 09 iunie 2020 157 afişări

Alerta de coronavirus de la Spitalul din Slatina se extinde în rândul medicilor. Totul a pornit de la un pacient venit cu un deget tăiat

Focarul de coronavirus din secţia de chirurgie plastică a Spitalului Judeţean Slatina se extinde şi la medici.

Au fost confirmate pozitiv două asistente şi două infirmiere.. Focarul a pornit de la un pacient cu Covid-19, ajuns la spital cu un deget tăiat.

Iniţial, Spitalul de Urgenţă Slatina a anunţat 4 rezultate pozitive Covid – 19 pentru pacienţii internaţi în secţia Chirurgie Plastică.

Ulterior, 32 de persoane, angajaţi ai secţiei Chirurgie Plastică şi ATI, care au intrat în contact cu pacienţii secţiei Chirurgie Plastică, confirmaţi Covid – 19, au fost testate. 28 de rezultate au fost negative şi 4 rezultate pozitive, la două asistente şi două infirmiere.

În ce priveşte pacienţii internaţi la Chirurgie Plastică, din totalul celor 12 probe recoltate, 8 rezultate au fost negative, iar 4 pozitive.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
spital,
slatina,
extindere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.