Ajutorul acordat de SUA in lupta impotriva al-Qaida trebuie sa fie discret

Postat la 29 ianuarie 2010 16 afişări

Fortele americane trebuie sa actioneze discret atunci cand aduc sprijin puterilor straine, precum Yemen, in lupta impotriva al-Qaida, a apreciat un oficial militar american de rang inalt.

"Ceea ce trebuie sa imbunatatim este modul de a asista statele care au nevoie de noi, dar care nu au neaparat nevoie ca acest lucru sa se stie", a declarat generalul George Casey, seful Statului Major al armatei terestre, la Brookings Institution, un centru de analizaa din Washington.

"Cred ca succesele pe care le-am obtinut recent in Yemen ne arata calea. Dar trebuie sa dam dovada de prudenta si sa nu credem ca putem debarca si rezolva problemele din toata lumea", a adaugat acesta.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Osama bin Laden,
SUA,
Times,
al-Quaida,
sprijin,
discretie
/actualitate/ajutorul-acordat-de-sua-in-lupta-impotriva-al-qaida-trebuie-sa-fie-discret-5457417
5457417
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.