Agricola Bacău lansează o nouă variantă de Salam de Sibiu

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 29 martie 2012 83 afişări

Agricola Bacău lansează Salamul de Sibiu Ediţie de Colecţie - cu vin roşu, un produs creat pentru momentele deosebite, precum Sărbătorile de Paşte şi Crăciun.

Sortimentul este produs în ediţie limitată, asemenea predecesorilor săi de succes din anii trecuţi, Salamul de Sibiu - coniac şi Salamul de Sibiu - cu şampanie şi se va comercializa în perioada Sărbătorilor în reţele de magazine din retailul modern, precum şi în lanţul de supermarketuri operat de Agricola Bacău.

De la începutul anului, Salbac, divizia producătoare de mezeluri a grupului, a înregistrat o creştere de 12% a vânzărilor la Salamul de Sibiu, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. În 2011, valoarea vânzărilor Salbac a crescut cu 10%, fiind mai semnificativă la gama de salamuri crud-uscate (23% în valoare şi 16% in volum).

"Ne aşteptăm ca în perioada Paştelui mii de români să se bucure de gustul rafinat al acestui sortiment", declară Angelica Şmil, directorul companiei Salbac SA, firmă din cadrul grupului Agricola Bacău.

Salbac este compania parte a Grupului de firme Agricola Bacău care deţine două fabrici, una de producere a salamurilor crude uscate şi una pentru mezeluri şi specialităţi fierte afumate

În mai-iunie 2011, Salamul de Sibiu Agricola Bacău a atins o cotă de piaţă de 45% din punct de vedere valoric (42% în volum) în total segment Salam de Sibiu comercializat în România (potrivit MEMRB Romania).Agricola Bacău este unul dintre cei mai mari producători de carne de pui din România şi principalul exportator din această categorie, conform reprezentanţilor companiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Agricola Bacău,
Salam de Sibiu,
lansare
/actualitate/agricola-bacau-lanseaza-o-noua-varianta-de-salam-de-sibiu-9452831
9452831
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.