Aglomeraţie pe principalele drumuri din România

Autor: Andreea Tobias Postat la 28 iulie 2023 20 afişări

Aglomeraţie pe principalele drumuri din România

Sfârşitul de săptămână începe cu aglomeraţie pe principalele drumuri din România. Sunt aglomerate mai ales Valea Prahovei şi drumul către litoral.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează vineri că situaţia valorilor de trafic pe principalele drumuri la ora 14.00 este:

1. DN 1 Ploieşti - Braşov: valori de trafic ridicate în Comarnic şi Buşteni, pe sensul de mers către Braşov, precum şi între Predeal şi Buşteni, în direcţia către Ploieşti.

2. DN 7 Piteşti - Sibiu: trafic normal.

3. DN 39 Constanţa - Vama Veche: coloană de autovehicule în mişcare, între staţiunile Eforie Nord şi Eforie Sud.

4. A1 Bucureşti - Piteşti: trafic uşor îngreunat la intrarea în capitală.

5. A2 Bucureşti - Constanţa: valorile de trafic uşor ridicate pe sensul de mers către litoral, cu o medie de aproximativ 30-35 de autovehicule/minut.

6. A3 Bucureşti - Ploieşti: trafic normal.

7. A4 Ovidiu - Agigea: trafic normal.

„Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de trafic, să păstreze o distanţă regulamentară între autovehicule, să se asigure foarte bine înainte de fiecare manevră efectuată şi să evite depăşirile periculoase ale coloanelor formate”, transmite Infotrafic.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
drumuri,
aglomeraţie,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.