AFI anunţă finalizarea fazei I a primului proiect rezidenţial dezvoltat de companie în piaţa locală. Ce capacitate are complexul

Autor: Andra Stroe Postat la 24 iulie 2020 112 afişări

AFI anunţă finalizarea fazei I a primului proiect rezidenţial dezvoltat de companie în piaţa locală. Ce capacitate are complexul

AFI Europe Romania, una dintre cele mai mari companii de real-estate şi investiţii din ţară, a finalizat dezvoltarea fazei I a AFI City, primul proiect rezidenţial al companiei pe piaţa locală. Prima fază a complexului AFI City constă în 190 de apartamente şi 228 de locuri de parcare supraterane, amplasate în cartierul Bucureştii Noi, una dintre cele mai dinamice şi promiţătoare zone ale Capitalei.

„City este primul nostru proiect rezidenţial în România, bazat pe expertiza noastră pe piaţa locală, prin proiecte de retail şi de birouri, cât şi pe experienţa noastră extinsă din sectorul rezidenţial, pe alte pieţe europene, cum ar fi Cehia, Polonia, Serbia şi Bulgaria. Vom continua dezvoltarea proiectelor noastre în România, în condiţiile în care angajamentul nostru faţă de comunităţile locale din întreaga ţară rămâne puternic”, a declarat Doron Klein, CEO AFI Europe Romania într-un comunicat.

Odată cu finalizarea primei faze a proiectului, AFI City a primit certificarea Green Homes, în urma unei analize făcute de Romania Green Building Council (RoGBC), conform căreia apartamentele din proiect sunt prietenoase cu mediul înconjurător, materialele de construcţie folosite sunt sustenabile şi au un impact redus asupra mediului, iar clădirile au o eficienţă energetică sporită, raportată prin facturi mai mici de utilităţi pentru rezidenţi, spun reprezentanţii companiei. „Mai mult, complexul oferă şi locuri de parcare destinate maşinilor electrice, unde rezidenţii îşi pot încărca autoturismele cât timp sunt în propriile locuinţe”, se arată în comunicat.

Construcţia AFI City a început în a doua parte a anului 2018, în urma unei investiţii totale de 16 milioane de euro pentru prima fază a proiectului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afi,
piata,
ansamblu rezidential

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.