Afacerile Lidl din România a ajuns la 5,5 miliarde de lei anul trecut, un plus de 18%

Postat la 07 iunie 2017 75 afişări

Discounterul german Lidl a avut anul trecut în România afaceri de 5,57 miliarde de lei (1,23 miliarde de euro), în creştere cu 18% faţă de anul precedent, conform calculelor ZF pe baza datelor de la Ministerul de Finanţe. Practic, businessul Lidl a crescut anul trecut cu peste 850 de milioane de lei (190 mil. euro) în România.

Afacerile Lidl din România a ajuns la 5,5 miliarde de lei anul trecut, un plus de 18%

Profitul companiei s-a situat la 217, 7 milioane de lei, în creştere cu 27% faţă de anul precedent. Marja profitului s-a situat astfel la aproape 4%. Compania a avut în medie anul trecut 4.265 de angajaţi.

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Profitul companiei s-a situat la 217, 7 milioane de lei, în creştere cu 27% faţă de anul precedent. Marja profitului s-a situat astfel la aproape 4%.  Compania a avut în medie anul trecut 4.265 de angajaţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
trecut,
lidl,
miliarde,
romania,
afaceri,
crestere,
profit,
business

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.