Afacerile Libris au crescut cu 28% în 2018

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 27 februarie 2019 36 afişări

Libris.ro, cel mai mare retailer online de carte din România a încheiat 2018 cu o cifră de afaceri de 40 milioane de lei, ceea ce a însemnat o creştere cu 28% faţă de anul precedent.

Afacerile Libris au crescut cu 28% în 2018

Factorii care au determinat evoluţia pozitivă au inclus atât creşterea fondului de carte disponibil, odată cu inaugurarea noului depozit, dar şi revigorarea pieţei de carte şi o dinamică favorabilă a comerţului online. 

 

Comanda medie a crescut pe Libris.ro în 2018 cu 15% faţă de anul precedent, ajungând astfel la 80 de lei. Cea mai mare valoare medie a comenzii s-a înregistrat în Braşov – 155 lei, aici aflându-se şi cel mai fidel client, care a plasat 238 de comenzi pe parcursul anului. La polul opus se află clienţii din judeţul Covasna, unde media a fost de 66 lei/comandă. 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
afaceri,
carte,
online

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.