LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Zara si Mango in Cotroceni Park

Postat la 03 februarie 2009 190 afişări

Grupul Inditex va deschide in cadrul centrului comercial AFI Cotroceni Park, programat sa fie inaugurat spre finele acestui an, magazine sub brandurile Zara, Zara Home, Pull and Bear, Stradivarius, Berska, Oysho si Massimo Dutti. In acelasi timp, Mango a inchiriat un spatiu de circa 310 mp in acelasi centru comercial.

 

Spaniolii de la Inditex, care au preluat integral managementul direct al filialei din Romania anul trecut, vor deschide, in centrul comercial AFI Cotroceni Park din Bucuresti, sapte magazine care vor ocupa o suprafata de aproximativ 4.100 de metri patrati. In Romania, spaniolii opereaza o retea de 24 de magazine in Bucuresti, Cluj, Constanta si Iasi, dintre care cinci magazine Zara si Pull and Bear, patru magazine pentru brandurile Bershka, Stradivarius si Oysho si un magazin pentru Zara Home si Massimo Dutti. Cel mai mare retailer de imbracaminte din Europa detine, in total, 4.278 de magazine in 73 de tari din Europa, Statele Unite, Asia si Africa.

 

Printre chiriasii centrului comercial aflat in constructie se afla si Mango, competitorul direct al Zara in Spania. Solmar Grup, care detine printre altele franciza Mango in Romania, a semnat un contract de inchiriere pentru o suprafata de circa 310 mp. Infiintat in 1984, Mango are in prezent peste 1.100 magazine in 89 de tari din Africa, Asia, Europa si America de Sud si America de Nord. Proiectul dezvoltat de AFI Europe, membra a Grupului Africa-Israel, unul din cei mai importanti investitori in domeniul imobiliar rezidential si comercial, implica investitii totale de peste 300 de milioane de euro si va include o zona comerciala cu o suprafata inchiriabila de aproximativ 76.000 mp, un hypermarket real, 20 de sali de cinema, primul IMAX din Romania (3D), spatii de recreere si 2.500 locuri de parcare.

 

In plin proces de constructie, AFI Cotroceni Park este programat sa fie deschis in ultimul semestru al anului in curs. Cu doua luni in urma, dezvoltatotul a anuntat semnarea unui contract de inchiriere si cu bradul american de articole fashion, BEBE. Reteaua americana de magazine de imbracaminte pentru femei BEBE Woman si face astfel intrarea pe piata româneasca prin deschiderea unui magazin de aproape 300 mp in cadrul centrului comercial AFI Cotroceni Park din Bucuresti. In timp ce Inditex si Mango se concentreaza pe deschiderea de noi magazine, alti reaileri de imbracaminte au decis sa isi restructureze reteaua.

 

Cititi aici mai multe despre strategia Steilmann si numarul de magazine pe care le va inchide in acest an cel mai mare retailer de imbracaminte din Romania.

 

 

 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cotroceni Park,
Zara,
Mango,
Inditex,
Bebe,
Steilmann
/actualitate/afaceri/zara-si-mango-in-cotroceni-park-3856017
3856017
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.