Zapp isi invita angajatii sa plece voluntar din companie

Postat la 31 ianuarie 2010 19 afişări

Telemobil (Zapp), operator de telefonie mobila achizitionat anul trecut de grupul Cosmote, si-ar putea reduce in acest an personalul cu aproape 50% (350 de oameni) - ca parte a unui program de plecari voluntare lansat de companie din cauza "mediului macroeconomic ostil".

"Conditiile dificile de piata, create de criza financiara in plina desfasurare, impun ca sustinerea competitivitatii Zapp sa fie prioritara. Avand in vedere aceste considerente, compania a decis sa ofere unui numar din angajatii sai un program de plecari voluntare, ca parte a eforturilor de imbunatatire a eficientei operationale a organizatiei", au precizat reprezentantii companiei.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
Zapp,
restructurare,
concediere,
angajati,
plecari
/actualitate/afaceri/zapp-isi-invita-angajatii-sa-plece-voluntar-din-companie-5462255
5462255
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.