Yahoo! nu mai are manager in Romania

Postat la 23 februarie 2009 38 afişări

La nici un an dupa ce a numit un comunity manager in Romania, Yahoo! a anuntat incheierea colaborarii cu bloggerul Bogdan “Bobby” Voicu (30 de ani).

“Nu mai sunt la Yahoo!”, a anuntat astazi pe blogul sau Bogdan “Bobby” Voicu, fara a detalia contextul plecarii sale din Yahoo! Romania. “Contractul nu imi permite sa dau detalii”, a continuat el. In luna mai a anului trecut Bogdan “Bobby” Voicu a fost numit comunity manager in cadrul Yahoo! Romania, urmand sa fie vocea companiei pe piata locala si, totodata, o interfata intre Yahoo! si cele cateva milioane de utilizatori pe care-i are in Romania. Yahoo! este unul dintre cei mai importanti jucatori online din piata locala, detinand controlul detasat pe piata de e-mail (peste 8 milioane de utilizatori inregistrati), instant messaging (peste 7.000.000), jocuri online (peste 800.000) sau prin portalul foto Flickr (peste 300.000). Miscarea Yahoo! vine la aproape un an dupa ce rivalul Google a anuntat ca activitatea din Romania va fi coordonata de la Londra de directorul diviziei de operatiuni pe piete noi Basak Tamar, dupa ce Radu Tudorache, fostul reprezentant al Google Romania, a plecat la Romtelecom.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Yahoo,
manager,
Bogdan “Bobby” Voicu,
blog,
it&c
/actualitate/afaceri/yahoo-nu-mai-are-manager-in-romania-3986977
3986977
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.