Viata pe datorie

Postat la 06 octombrie 2009 11 afişări

Un articol-jalon, menit sa mai tempereze euforii: „Traiul pe bani imprumutati de la banca nu mai e demult o sperietoare in Romania.

Daca pana acum cativa ani a cumpara un frigider sau o excursie in strainatate era un eveniment, creditul a devenit acum un mijloc uzual de a obtine rapid bunurile pentru care odinioara concetatenii nostri ar fi trebuit sa astepte cu anii.

Creste nivelul de trai, creste consumul. Dar cum in Romania zilelor noastre consumul se face mai mult din importuri si nu din productia interna, indicatorii macro au ajuns sa o ia razna. Intre apetitul pentru credite al oamenilor si urgenta de a stapani mersul economiei, banca centrala a impus restrictii dure la finantarile in valuta. Cum se anunta, in aceste conditii, viitorul creditarii in Romania?".

Click aici pentru a citi materialul.www.businessmagazin.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Banci,
credite
/actualitate/afaceri/viata-pe-datorie-4955175
4955175
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.