Vanzarile PlayStation3 au crescut cu 76% de sarbatori

Postat la 12 ianuarie 2010 14 afişări

Consola PlayStation3, produsa de Sony Computer Entertainment Inc. a inregistrat in perioada sarbatorilor de iarna vanzari de peste 3,8 milioane de unitati la nivel mondial, in crestere cu 76% fata de aceeasi perioada a anului anterior.

Titlurile noilor jocuri disponibile pentru consola precum Uncharted 2: Among Thieves al Sony, Assassin's Creed II al Ubisoft, Call of Duty: Modern Warfare 2 al Infinity Ward, de la Activision şi Final Fantasy XIII al Square Enix Co., Ltd. au contribuit semnificativ la vanzari. De asemenea, o alta componenta importanta care a atras utilizatorii catre PS3 sunt capabilitatile multimedia ale consolei de jocuri, printe care functia de player Blu-ray, si continutul bogat disponibil pentru descarcare de pe PlayStation Network.

Si anul acesta, numarul de titluri de jocuri valabile pentru consola PS3 se va extinde. Astfel, ne vom putea juca God of War 3, Gran Turismo™ 5, Mag, Heavy Rain şi ModNation Racers. In plus, utilizatorii consolei vor putea beneficia si de 3D, prin jocuri si filme stereoscopice.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/vanzarile-playstation3-au-crescut-cu-76-de-sarbatori-5315452
5315452
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.