Un pret astral

Postat la 06 octombrie 2009 19 afişări

Produs 100% al capitalismului romanesc, Astral Telecom si-a schimbat proprietarul, trecand la americanii de la UPC, intr-o tranzactie de aproape 420 de milioane de dolari.

Titlul este justificat, pentru ca vanzarea se situa pe locul trei in topul tranzactiilor private realizate in acel moment in Romania, pe primele locuri aflandu-se vanzarea Connex si cea a Bancii Tiriac.

In cei 12 ani care s-au scurs de la primele contracte de cablu semnate prin cartierele Clujului, Astral Telecom a fost fondat, cumparat, ajustat, extins, renovat, finisat si integrat cu migala si tenacitate, din 1993 incoace, de un grup de intreprinzatori care si-au inceput afacerile in perioada de pionierat a televiziunii prin cablu. Astral a ajuns astfel in casele a milioane de romani, dupa ce a inghitit, unul cate unul, 35-40 de operatori de cablu TV si cateva companii de servicii internet.

Click aici pentru a citi materialul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Telecom,
Astral
/actualitate/afaceri/un-pret-astral-4955194
4955194
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.