Un descendent al familiei Swarovski face cumparaturi locale

Postat la 25 ianuarie 2010 14 afişări

Compania austriaca Swarco, specializata in oferirea de solutii pentru managementul traficului, cu afaceri globale de 450 de milioane de euro in 2009, a achizitionat pe plan local 85% din actiunile companiei romanesti de servicii de operare parcari auto Compania austriaca Swarco, specializata in oferirea de solutii pentru managementul traficului, cu afaceri globale de 450 de milioane de euro in 2009, a achizitionat pe plan local 85% din actiunile companiei romanesti de servicii de operare parcari auto Parking Experts.

Swarco a fost fondata in urma cu 40 de ani de Manfred Swarovski, unul din descendentii familiei Swarovski, detinatorii brandului Swarovski, cea mai mare companie producatoare de cristale din lume.

Swarco a achizitionat actiunile de la casa de consultanta pentru fuziuni si achizitii, Capital Partners, actionarul majoritar al companiei romanesti. Valoarea tranzactiei nu a fost facuta publica.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/un-descendent-al-familiei-swarovski-face-cumparaturi-locale-5438255
5438255
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.