Un an de la caderea Lehman Brothers

Postat la 06 octombrie 2009 13 afişări

In mod exceptional, cover story-ul BUSINESS Magazin din 15 septembrie 2009 a fost scris de manageri, consultanti, sefi de fonduri de investitii si bancheri.

La un an de la falimentul grupului american Lehman Brothers, reper esential pentru istoria actualei crize financiare, ei au fost cei mai in masura sa comenteze ce efecte a avut acest soc asupra economiei romanesti si asupra modului lor de a gandi (sau de a-si reconsidera) afacerile.

Toti sunt mai bogati cu o experienta ce acum ii face sa se abtina si de la previziuni catastrofice si de la optimismul aproape fara limite cu care ne obisnuiseram anii trecuti. Cei mai multi au spus ca a trecut ce-a fost mai greu din aceasta criza. Daca se raporteaza la momentul psihologic al crizei, e cert ca au dreptate.

Click aici pentru a citi continuarea materialului.www.businessmagazin.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Macroeconomie,
Lehman Brothers,
/actualitate/afaceri/un-an-de-la-caderea-lehman-brothers-4961144
4961144
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.