Tymbark lanseaza sucurile Tedi Play

Postat la 08 aprilie 2008 226 afişări

Compania Tymbark Maspex Romania lanseaza Tedi Play, o gama de bauturi racoritoare necarbonatate, incadrate in categoria still drink, ambalate prin tehnologia Top Aseptic, care presupune sterilizarea ambalajului si a sistemului in care are loc umplerea recipientului cu produs lichid.

Gama Tedi Play este disponibila in patru sortimente: Morcov-zmeura-lamaie verde-mere, Morcov-capsuni-lamaie verde-mere, Morcov-cirese-lamaie verde-mere si Morcov-portocale rosii-lamaie verde-mere, in ambalaj PET de 400 ml, cu capac tip sport cap.

Nucleul principal al consumatorilor de produse din aceasta gama este format din copii cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani si mamele acestora, femei cu educatie medie si peste medie, venit mediu spre ridicat, traind in mediu urban.

Sucul este ambalat in conditii aseptice, intr-un sistem inchis, din care a fost eliminat oxigenul. La inceput, lichidul este adus la o temperatura inalta pentru cateva secunde, timp suficient pentru a distruge toate bacteriile. In absenta oxigenului, produsul nu mai poate fi expus ulterior contactului cu micro-organisme, si astfel are o durata de valabilitate mai mare fara a fi nevoie sa se adauge conservanti. Produsul este comercializat si pe alte piete unde activeaza grupul Maspex, ca Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Lituania si Bulgaria.

Tymbark Maspex este prezenta in Romania din anul 1996, atunci fiind cunoscuta sub denumirea de La Festa International, operatiunea de rebranding avand loc in anul 2006. Compania are un numar aproximativ de 600 de angajati si detine o fabrica la Valenii de Munte. In prezent, Tymbark Maspex Romania produce in fabrica sa de la Valenii de Munte toate produsele sub brand-urile: Tymbark, Tedi, Carotella, Ciao si Figo precum si produsele instant din gama La Festa (Cappuccino La Festa, Ciocolata Calda La Festa, La Festa 3in1).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FMCG,
Tymbark,
Tedi
/actualitate/afaceri/tymbark-lanseaza-sucurile-tedi-play-2531374
2531374
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.