Trofeul eMag

Postat la 06 octombrie 2009 16 afişări

Pentru unii, era demult previzibil ca un efect al crizei va fi ori falimentul, ori vanzarea rapida a unor magazine online dependente de cererea de electronice.

Cea mai importanta tranzactie de acest fel a anului s-a intamplat in aprilie, cand firma Asesoft Distribution a cumparat 51% din actiunile eMag, cel mai mare magazin online din Romania.

Un distribuitor, asadar, cumpara un retailer online. Fondatorii eMag - Radu Apostolescu, Bogdan Vlad si Dan Teodorescu - s-au ales cu cateva milioane de euro in plus in conturi, iar cumparatorul Asesoft, care a apelat la finantare bancara ca sa poata prelua eMag, s-a ales cu "o investitie, o oportunitate si un pariu ca valoarea acestui brand va creste".

Click aici pentru a citi continuarea materialului.www.businessmagazin.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
eMag,
Asesoft Distribution,
internet
/actualitate/afaceri/trofeul-emag-4961036
4961036
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.