Tranzactii cu servicii

Postat la 08 ianuarie 2008 1 afişăre

Compania engleza International Marketing & Sales Group Limited (IMSG) a preluat 50% din compania romaneasca BiP Grup, furnizor de servicii de consiliere in vanzari si in trade marketing in domeniul bunurilor de larg consum.

Achizitia va fi realizata in trei etape, restul de 50% din actiunile companiei romanesti urmand a fi cumparate de IMSG in alte doua perioade distincte: 25% in 2009 si 25% in 2011, pretul acestora fiind stabilit in urma unui audit independent. Valoarea totala estimata a tranzactiei este de 3,3 milioane USD.

"Parteneriatul cu IMSG a fost incheiat pe patru ani, urmand ca la sfarsitul acestei perioade BiP Grup sa fie achizitionata in totalitate", declara Eugen Saulea, director general al companiei.

Printre clientii BiP Grup, companie infiintata in 2004 de catre Eugen si Ioana Saulea, se numara: Coca Cola, JT International, L’Oreal, Kraft Foods, Tuborg, Interbrew, Wrigley, Tchibo, Red Bull, Philip Morris, Masterfoods, Intersnacks, Elite.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/tranzactii-cu-servicii-2326941
2326941
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.