Telefonul Google are vanzari sub asteptari

Postat la 14 ianuarie 2010 15 afişări

In prima saptamana de la lansare, telefonul marca Google, Nexus One, a inregistrat vanzari de aproximativ 20.000 de unitati, mult mai mici fata de estimarile analistilor de pe piata, potrivit companiei de cercetare Flurry.

Vanzarile inregistrate de Nexus One, denumit de angajatii Google "super telefonul", au fost mult mai mici fata de cele inregistrate in prima saptamana de la lansare in luna noiembrie a anului trecut de catre telefonul Droid, produs de Motorola, care s-a vandut in 250.000 de unitati si de cele inregistrate de iPhone, care s-a lansat in iunie 2009 si a vandut peste 1.600.000 de unitati in primele sapte zile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
telecom,
Nexus,
vanzari,
Google,
/actualitate/afaceri/telefonul-google-are-vanzari-sub-asteptari-5330857
5330857
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.