Swarovski “made in Romania”, la jumatate de pret fata de bijuteriile de import

Postat la 27 martie 2010 196 afişări

Frenezia cristalelor Swarovski, inceputa in urma cu cativa ani, a scos la iveala o oporturnitate de afacere pentru comercianti: importarea directa a cristalelor si prelucrarea lor aici. Prin “prelucrare” a se intelege folosirea lor in fabricarea de coliere, pandantive, cercei, bratari si inele pe care sa le scoti la vanzare sis a poti sa spui mandru “bijuterii cu cristale Swarovski”. Preturile la care se vand aceste bijuterii sunt mult mai mici decat cele luate direct din magazinele de profil.

Cristalele Swarovski au ajuns la nivel de fenomen in lumea luxului romanesc si au inceput sa fie folosite ca marca distinctiva de lux in fel de fel de forme: perne cu cristale Swarovski, rochii si pantofi cu cristale Swarovski, tapiterie de masina cu cristale Swarovski…si lista poate continua.

Mai multe amanunte pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lifestyle,
Swarovski,
pret
/actualitate/afaceri/swarovski-made-in-romania-la-jumatate-de-pret-fata-de-bijuteriile-de-import-5782898
5782898
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.