Stapanii internetului

Postat la 06 octombrie 2009 28 afişări

Val Voicu - seful AdEvolution, Orlando Nicoara - omul din fruntea MediaPro Interactiv, Magda Zander - director de vanzari al Boom, si Calin Rotarus - director de vanzari al Arbomedia.

Ca reprezentanti ai unui posibil "Big Four" romanesc al internetului - cele mai puternice patru regii de publicitate online - cei patru au comentat pentru BUSINESS Magazin starea pietei de profil in 2007 si estimarile pentru urmatorii ani. "In 3-5 ani, cred ca online-ul va insemna 5-7% din totalul pietei de publicitate, care la randul ei va creste cu o medie anuala de 25%", spunea atunci Orlando Nicoara. Desigur, intre timp a venit criza, iar toate estimarile au sarit in aer. Au timp sa recupereze insa terenul pierdut.

Click aici pentru a citi continuarea materialului.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/stapanii-internetului-4959196
4959196
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.