Servicii bancare disponibile in hypermarket

Postat la 23 septembrie 2009 9 afişări

Carrefour a lansat in parteneriat cu BRD - Groupe Société Générale un serviciu de plata a facturilor la anumite utilitati si servicii, disponibil la receptia hypermarketurilor si la casele de marcat, potrivit unui comuncat al retailerului francez.

"Acest nou serviciu - "Simplis Facturi"- se incadreaza in strategia BRD - Groupe Société Générale de simplificare a accesului clientilor la produsele si serviciile bancii, lansata in ultimii ani", a declarat Rozaura Stanescu, director executiv delegat al departamentului de strategie si marketing din BRD.

Serviciul este disponibil in toate cele 22 de hypermarketuri Carrefour. Printre serviciile ce pot fi achitate in hypermarket se numara plata facturii de electricitate, de telefonie fixa sau mobila, gazele sau cablul TV.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Retail,
Carrefour,
servicii bancare,
BRD
/actualitate/afaceri/servicii-bancare-disponibile-in-hypermarket-4923511
4923511
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.