Romania non-stop

Postat la 06 octombrie 2009 16 afişări

O schimbare discreta, pe care o descoperi tarziu dupa ce s-a produs si tarziu in noapte: ore nepotrivite de lucru? Nu mai exista.

Tot mai multi romani lucreaza noaptea, in week-end-uri sau nu-si mai iau concedii: incapatanarea de a ramane competitiv, ca angajat sau ca patron, transforma noaptea in zi si timpul liber intr-o notiune cu totul relativa.

Pentru societatea romaneasca e o schimbare profunda in stilul de viata: modelul angajatului ahtiat de zile libere si pentru care serviciul se termina la ora cinci a fost inlocuit progresiv de modelul omului cu cariera, care doarme putin, isi vede rar familia si isi face cumparaturile dupa miezul noptii. Retineti ca am scris aceste idei la jumatatea lui 2005: cazul Raluca Stroescu nu aparuse si nici criza nu era previzibila.

Click aici pentru a citi materialul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FMCG,
angajari,
Raluca Stroescu,
patron,
angajat
/actualitate/afaceri/romania-non-stop-4955173
4955173
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.