Renault, data in judecata de sotia unui angajat sinucigas care urma sa fie detasat in Romania

Postat la 21 octombrie 2009 17 afişări

Vaduva angajatului Renault care s-a sinucis a actionat in judecata constructorul auto, acuzand compania ca a exercitat presiuni prea mari asupra sotului ei, culminand cu detasarea acestuia in Romania, scrie Metro France.

Sylvie T. a precizat ca motivul pentru care a decis sa actioneze in instanta constructorul de automobile este pentru a le transmite angajatilor care sunt suprasolicitati urmatorul mesaj: "daca vi se impun obiective imposibile, nu voi sunteti cei nuli".

Directorii pretind ca persoanele care se sinucid sunt fragile. "Este insuportabil ca imperativele financiare sa-i determine pe manageri sa distruga oamenii. Nu se poate sa strivesti oameni pentru beneficii", a precizat ea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
Renault,
sinucidere,
Franta,
Romania,
detasare,
proces
/actualitate/afaceri/renault-data-in-judecata-de-sotia-unui-angajat-sinucigas-care-urma-sa-fie-detasat-in-romania-5021895
5021895
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.