Rebranduirea McDonald's: nu vor mai exista casieri, iar comanda se va face digital

Postat la 17 mai 2011 28 afişări

Dupa ce saptamana trecuta oficialii McDonald's au anuntat ca vor investi aproximativ un miliard de dolari in modernizarea lantului de restaurante, acestia vin cu detalii noi legate de rebranduirea mult mediatizata, scrie Financial Times (FT).

Pe langa schimbarea modului in care arata si sunt amenajate restaurantele sale, in planul de modernizare a companiei sunt prevazute si modificari la nivelul felului in care se face comanda. Clientii McDonald's isi vor putea achita nota de plata cu ajutorul unor carduri cu banda magnetica, emise direct de companie, sau pe baza celor de fidelitate. In primul rand, comenzile nu vor mai fi facute ca pana acum, cu ajutorul casierilor, ci cu ajutorul unor "touchscreen"-uri speciale, cu ajutorul carora clientii isi vor alege ceea ce vor sa li se aduca la masa. Conform sursei citate, ei vor putea opta pentru un meniu mult mai diversificat ca pana acum si vor putea petrece mult mai multe ore intr-un McDonald's, caci fast-food-urile vor avea program prelungit. Deocamdata, schimbarea este anuntata doar la nivel european, in cele peste 7.000 de restaurante pe care compania le detine pe batranul continent.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
rebranding,
mcdonald's,
comenzi,
restaurante
/actualitate/afaceri/rebranduirea-mcdonald-s-nu-vor-mai-exista-casieri-iar-comanda-se-va-face-digital-8269877
8269877
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.