real ajunge la al 16-lea hipermarket

Postat la 30 iulie 2008 22 afişări

real Hypermarket a deschis astazi cel de al 16-lea magazin din reteaua dezvoltata in Romania, in urma unei investitii de peste 17 milioane de euro

Hipermarketul este amplasat in parcul de retail European Retail Park din Bacau, fiind prima unitate comerciala care se deschide din proiectul comercial dezvoltat de catre BelRom. Noul hypermarket real se desfasoara pe o suprafata total construita de aproximativ 11.700 de metri patrati, dispune de o suprafata utila de vanzare de peste 6.100 de metri patrati si beneficiaza de o parcare terana la nivelul intregului complex de 1.250 de locuri.

 

„Finalizarea cu succes a planului nostru de expansiune asa cum ne-am propus 21 de hypermarketuri in primi trei ani ne va permite sa continuam deschiderea de noi magazine si in anii urmatori. Pentru anul acesta vizam noi locatii in orase cum ar fi Arad, Oradea sau Pitesti, urmand ca in anii viitori sa ne indreptam atentia atat spre capitala unde ne vom continua expansiunea cat si spre alte orase din tara cu predilectie cele din regiunea Moldovei", a declarat Tjeerd Jegen, Managing Director al real Hypermarket Romania.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/real-ajunge-la-al-16-lea-hipermarket-2837175
2837175
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.