PwC se muta in Lakeview

Postat la 08 iulie 2010 155 afişări

Compania de consultanta fiscala si de audit PricewaterhouseCoopers Romania isi va muta de saptamana viitoare sediul in cladirea de birouri Lakeview din Capitala, unde va ocupa 7.000 de metri patrati. Tranzactia prin care PwC a semnat inchirierea noului spatiu s-a numarat printre cele mai mari in anul 2008.

"Noul sediu din Bucureşti din clădirea de birouri Lakeview ne va oferi un mediu de lucru modern, plăcut şi prietenos. Ne va permite de asemenea să ne extindem echipa de consultanţi, atunci când condiţiile economice vor redeveni favorabile", a declarat Vasile Iuga, country managing partner al companiei.

Lakeview este una dintre cladirile de birouri care se livreaza in aceasta vara in Capitala. Proiectul a fost dezvoltat de catre AIG Lincoln si are o suprafata de 24.000 de metri patrati, gradul de inchiriere al proiectului fiind de aproape 100%, potrivit informatiilor disponibile.

Cladirea are astfel cel mai bun grad de inchiriere dintre proiectele care se livreaza in aceasta vara in Bucuresti, in contextul in care exista si cazuri de proiecte cu mai putin de o treime din suprafata inchiriata.

Gradul mediu de neocupare al cladirilor de birouri din Bucuresti se situeaza la circa 18% potrivit datelor companiilor de consultanta imobiliara, fiind mult mai ridicat in zona Pipera, unde se ating si valori de 40%.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/pwc-se-muta-in-lakeview-6524216
6524216
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.