Primul roman miliardar in euro

Postat la 06 octombrie 2009 21 afişări

La un an de la aparitie, Business Magazin era o revista despre normalitate, era un produs normal, ce cultiva o normalitate binevoitoare chiar si atunci cand era critica.

Normal a fost si faptul ca, dupa 15 ani de capitalism, Romania isi putea adjudeca primul miliardar in euro, adevarat, cu acte in regula, demonstrabil.

Cel mai bogat om din lume sau dintr-o tara nu este nimic altceva decat un reper. In sine, miliardul de euro sau de dolari reprezinta doar o cifra rotunda, un prag psihologic, o conventie. Dincolo de numere, interesanta este povestea.

Or, modul in care fostul mare jucator de tenis Ion Tiriac a ajuns primul miliardar roman care a pasit dincolo de granita unui miliard de euro chiar merita povestit.

Click aici pentru a citi materialul. www.businessmagazin.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Miliardar,
bani,
bogati,
Ion Tiriac
/actualitate/afaceri/primul-roman-miliardar-in-euro-4955162
4955162
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.