Primul magazin C&A din Romania va fi deschis in aprilie

Postat la 06 februarie 2009 409 afişări

Retailerul olandez de imbracaminte C&A, care opereaza peste 1.000 de magazine si ruleaza afaceri de circa sase miliarde de euro, isi face intrarea pe piata romaneasca in luna aprilie, odata cu deschiderea primului magazin in Militari Shopping Center. Compania si-a planificat ca la sfarsitului lui 2009 sa numere cinci magazine pe piata locala.

“In primul an vrem sa deschidem cinci magazine, dar din 2010 planul este sa investim in cate opt noi magazine anual”, precizeaza pentru BUSINESS Magazin Herbert Asamer, purtator de cuvant al C&A. Strategia de extindere a companiei vizeaza in special spatiile stradale, “dar pentru ca ele nu exista si in Romania, vom intra in centre comerciale”.

Primele magazine C&A din Romania vor fi deschise la Bucuresti (Militari Shopping Center si Sun Plaza), Buzau, Galati si Oradea si se vor intinde pe suprafete intre 1.500-2.000 de metri patrati. Valoarea investitiilor bugetate este de circa cinci milione de euro.

Printre competitorii C&A pe piata locala se numara retele de magazine precum Zara, Mango, New Yorker, House of Art, TinaR sau Fox. Cu 34.000 de angaja]i \n lume, C&A, parte a grupului Cofra, opereaza peste 1.000 de magazine in Europa \nregistr`nd afaceri anuale de circa sase miliarde de euro.

Cofra Holding, cu sediul in Elvetia, este controlat de familia olandeza Brenninkmeijer care detine activitati si in domeniul imobiliar, servicii financiare, fonduri de investitii si energie regenerabila.

Cititi aici ce alti retaileri si-au confirmat sosirea pe piata romaneasca in 2009 si cine se lasa in continuare asteptati.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/primul-magazin-c-a-din-romania-va-fi-deschis-in-aprilie-3870616
3870616
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.