Premiera: Cosmote lanseaza serviciile de internet mobil

Postat la 18 ianuarie 2010 30 afişări

Operatorul de telecomunicatii Cosmote Romania a anuntat astazi lansarea primei oferte de internet mobil, bazata pe reteaua broadband CDMA a Zapp, achizitie facuta la jumatatea anului trecut pentru 207 de milioane de euro.

Solutia de conectare la internet prin intermediul laptipului, Connect, este disponibila in petru variante - Now, Eco, Pro si Ultra, permite viteze de transfer de pana la 3,1 Mbps pentru download si 1,8 Mbps pentru upload. Cel mai ieftin pachet costa 6,71 de euro pe luna, fara TVA si include 2GB de transfer, in timp ce la polul opus se situeaza o oferta de 20GB de transfer pentru 22 de euro pe luna.

"Acest produs, care este unul dintre primele rezultate ale efortului comun al celor doua echipe, Cosmote si Telemobil, ne permite sa extindem portofoliul de produse (...) oferind utilizatorilor acces la solutii de broadband mobil" a declarat Stefanos Theocharopoulos, directorul executiv al Cosmote Romania.

Solutia de internet mobil este oferita prin intermediul unui modem Z025a si al unui card CDMA, compatibil cu orice model de calculator, fie el PC (bazat pe sistem de operare Windows de la Microsoft) sau Mac (bazat pe sistemele de operare ale Apple). Connect va fi distribuita in reteaua de magazine Cosmote si Germanos, cardul CDMA putand fi achizitionat cu subventie de pana la 100%, in functie de tipul abonamentului ales.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
Cosmote,
Zapp,
internet mobil,
oferta
/actualitate/afaceri/premiera-cosmote-lanseaza-serviciile-de-internet-mobil-5366588
5366588
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.