Ponturi pentru Bursa

Postat la 06 octombrie 2009 40 afişări

Scaderea cotatiilor pentru aproape toate titlurile listate la bursa de la Bucuresti era privita de unii dintre analisti ca oportunitati importante de investitii.

Chiar daca niciunul dintre analisti nu credea ca vor mai putea reveni toate actiunile pe crestere, asa cum se intamplase pana in 2007, existau titluri precum cele ale Societatilor de Investitii Financiare (SIF) sau ale companiilor de utilitati si bancilor despre care se credea ca ar putea reprezenta un adapost pentru investitorii.

Evolutia ulterioara a bursei pe fondul adancirii crizei financiare internationale si transformarii acesteia intr-o criza economica a infirmat insa pronosticurile analistilor.

Click aici pentru a citi materialul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Bursan,
SIF,
scadere,
cotatii bursiere
/actualitate/afaceri/ponturi-pentru-bursa-4961905
4961905
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.