Piata de console de jocuri nu este afectata de criza

Postat la 20 februarie 2009 15 afişări

Vanzarile de console de jocuri din Romania nu sunt afectate de criza deoarece asistam in continuare la un trend crescator al pietei de console, potrivit lui Dan Mirica, Director Achizitii Entertainment din cadrul Altex Romania.

Conform spuselor acestuia piata de console de jocuri nu a ajuns la maturitate, ele reprezentand un mod de divertisment din ce in ce mai cautat de catre romani. In 2008, vanzarile de console de jocuri s-au ridicat la peste 41.000 de unitati vandute in Romania. In cadrul Altex Romania vanzarile acestora au crescut cu 117% fata de 2007, iar in 2009 au inregistrat o crestere importanta fata de aceeasi perioada a anului trecut, cele mai vandute fiind consolele Play Station de la Sony.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Jocuri,
playstation,
Sony,
Dan Mirica,
console
/actualitate/afaceri/piata-de-console-de-jocuri-nu-este-afectata-de-criza-3966070
3966070
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.